Новинки

Бяла спретната къщурка, с хубав гараж отпред…

vrattafОткакто станах съпруга, а след това и майка на две прекрасни момиченца, за което благодаря на Господ, мечтата ми винаги е била свързана с построяването на собствена уютна и просторна къща. Разбира се, това бе абсолютно в рамките на фантазии поради финансови причини, докато не продадохме голям наследствен имот миналата година. Още подписвайки договора, в съзнанието ми сами се рисуваха картини на триетажна къща, решена в слънчево оранжево, с голям двор и огромен гараж (не мога да паркирам, какво да направя, все не ми стигат сантиметрите :(.
Дойде време дългопланираната мечта да се превърне в реалност, в най-любимата ми реалност! Затова исках всеки детайл в интериора и екстериора да са на мястото си, всичко да е висококачествено и надеждно. За целта наехме дизайнери специалисти от Варна, които да изготвят професионален проект, по който да се работи, след като дадем одобрението си, разбира се.
Няма да повярвате, но най-труден ни беше изборът на гаражна врата, защото както вече уточних, оперирана съм от чувство за ориентация зад волана. Затова много държах на надеждни, иновативни и качествени гаражни врати. Тогава се сетих за вилата на близък приятел и по-скоро за оптимално функциониращия му гараж с врати от Secdoor. Веднага си избрахме модел от сайта им, защото предлгат страхотно изобилие.
Сега домът ми вече е почти готов. Казвам почти, макар че мъжът ми твърди, че е толкова готов, че може да посрещне и Елизбет 2 на вечеря, защото ми се иска още малко да потворя из градината. Все пак през пролетта зеленината никога не стига 🙂
Стискайте палци съвсем скоро къщата да е готова да посрещне на вечеря и Папата!

Google+ Comments

Back To Top