Новинки

Децата модели

Моята най-добра приятелка е много амбициозна жена и майка. Има прекрасна дъщеричка на пет години, което ходи на частна детска градина. Владее добре английски език и през свободното си време обучава малката. Те го учат и в градината, но Вики трябвало да знае повече. Понякога си мисля не прекалява ли в старанието си да направи детето знаещо и можещо. Та то е едва на 5.

3018949509_b3330f0eb9Наскоро докато се ровела из интернет попаднала на курсове за манекени и фотомодели. Предлагали обучение както за дами и мъже, така и за деца. Заплащането било по джоба й, и тя не се поколебала да запише малката.Така детето започнало да посещава този курс през уикенда. Приятелката ми разказа, че предлаганото обучение напълно си заслужавало парите и отделеното време. Добре подготвени специалисти учат децата да ходят правилно на модния подиум, да позират пред фотообектив и да се обличат хубаво. Преминали курса били подготвени да се снимат в реклами, да участват в ревюта и различни модни детски конкурси. След определени часове по практика и теория те получават сертификат за модели и манекени. Курса на малката вече приключи успешно, дори участва в една реклама на дрехи, но няма да кажа коя.

Като се замисля след абитуриентския ми бал и аз имах желание да стана модел, дори ходих на кастинг в известната агенция Джей Моделс, която мисля се наложи да приключи дейността си ноември или декември на 2007г., но животът ми ме тласна по друг път. Напоследък обаче и аз обмислям някакво занимание.Проучвам за едно обучение,при което всяка една жена може да намери своя стил и индивидуалност. Беседите осведомявали за това как да се грижим за коса, лице, тяло, да ходим гразиозно. Не съм го решила още да започвам ли, но обещавам да ви държа в течение. До скоро!

Google+ Comments

Back To Top