Новинки

Изсветляване на тъмна коса – мисията е възможна в Alure

izsvetlyavanenakosaНие жените, както се пееше в една песен на Нели Петкова, често обичаме да експериментираме и променяме цвета на косата си. За съжаление, както и в любовта, и в това отношение много от нас не знаят какво точно искат :)) и за това изпробват най-различни цветове един след друг…

Та казусът, за който ще ви разкажа днес, е малко срамен поради собствената ми глупост. Боядисах косата си черна преди месец, но тъй като скоро предстои едно важно за мен събитие – сватба на близки приятели, ми се искаше да направя още една промяна и да се явя там светло кестенява. По-запознатите с този род женски проблеми знаят, че това е доста пипкава „операция“ и ако боята и фризьора не са сигурни точно какво правят, резултатът може да е покъртителен. Е, поразмишлявах малко, пък реших да рискувам.

Комисията на „отчаяните съпруги“, както шеговито се наричаме с приятелките ми, ми препоръчаха един нов бутиков салон в София – Alure, където според тях ще успеят да извършат процедурата добре, и няма да се налага в сватбения ден на приятелите ми да обяснявам колко ме боли коремът и как няма да мога да присъствам :))

Та какво да правя, доверих им се, запазих си час и посетих салона, който ми препоръчаха. Казаха ми, че вътре е много приятно, но това изобщо не е достатъчно да опише колко хубаво е обзаведено и обмислено всичко – абе заслужава си определението „бутиков“. Това ми вдъхна повече доверие във фризьорката, в чиито ръце поверих косата си. Тя успя да ме успокои, че има надежда всичко да се получи без косата ми да изгори, и ми препоръча малко по-скъпа, но пък по-резултатна в случая боя, както и качествен ремувър, който бил нужен, за да се премахне старият цвят.

Е, трябва да кажа, че резултатът е поразителен! Не вярвах, че това, което исках ще може да се получи, и то от първият опит, и то без да увредя косата си прекалено 🙂 Страшно доволна съм от фризорката в Alure и благодарих много на приятелките, които ми препоръчаха салона. Та ако и вие случайно се озовете в същата ситуация като мен  – има надежда! 😉

Google+ Comments

Back To Top