Семейно

Родителство – ако някой ми беше казал

Да бъдеш родител е едновременно едно от красивите, но и най-трудните и отговорни задачи в живота на човек. Щастието е неописуемо, но и грижите не са малко. Колкото и да четеш и да се подготвяш, никога няма да е достатъчно. Но пък и това е важно – да не спираш да се самоусъвършенстваш.

Точно затова ви подготвих видео със споделен личен опит. Той много се препокрива с моя личен и затова мисля, че всяка майка и татко трябва да се запознаят с нещата, които са важни. Практиката учи много повече, а споделянето я прави ползотворно. Само ако знаете колко пъти съм си ми мислила: „ех, ако можеше това някой друг да ми го беше казал, не да откривам топлата вода сама“.

За това какво да пазарувате предварително, какво да очаквате при раждането и след това – вижте видеото. То е на английски, има субтитри и лесно може да преведете, ако не разбирате някои от думите. Избрах именно него, защото е доказателство, че да си родител е едно и също, без значение от държавата или нацията. Мога даже да кажа, че ние родителите сме си специална общност.

Пожелавам на всеки един от вас да може да се включи в нея по един или друг начин. А за повече съвети – просто последвайте линка.

https://www.youtube.com/watch?v=MPU9HoVhSp8&ab_channel=HealthNutNutrition

Google+ Comments

Back To Top