Семейно

Хайде да играем – за деца до 2 годинки

С появата не детето всеки родител си мисли, че забавата започва. Всъщност донякъде е така и не е така. Детето винаги изумява с реакции и постъпки и всеки негов напредък е повод за гордост. Но за да се постигне, са необходими много игри. Тях трябва да ги организира не кой да е, а самият родител.

Най-голямата трудност е да се измислят интересни, увлекателни и образователни занимания за деца до 2 години. Причината е, че те са все още малки, за да избират сами способите си за игра. Затова родителят в лицето на мама или тати има тази тежка задача.

Тъй като знам, че е наистина трудно винаги да имаш подръка различна и нова игра, реших да ви споделя полезно видео с предложения. То е на българските влогъри Теа и Наум и съдържа споделена информация и изпитани игри от отглеждането на тяхната дъщеричка – Амая.

Видеото е дълго около 30 мин. и ви съветвам, ако не разполагате с толкова време, да го гледате на части. И без това няма да запомните цялата информация. Просто като стигнете до игра, която е привлякла вниманието ви, спрете и я приложете. Очаквам и вашата обратна връзка дали видеото ви е било полезно.

Google+ Comments

Back To Top