Семейно

Сребърни Viano съкровища за деца

Въображението на децата е необятно. Те виждат в дървените пръчки величествени мечове, масата – в голям дворец, а дивана – в батут. Затова всеки подарък към тях не може да бъде просто играчка, а трябва да има и някаква специална мисия. Една такава идея е за сребърни бижута Viano под формата на талисман, което да е като тайно съкровище и детето да трябва да го опази завинаги.

Куче, робот, панда, вълшебна лампа, магично цвете или шарен балон – има толкова много възможности и талисмани, които да избереш спрямо интересите на малчугана. Моят съвет е то да бъде от благороден метал като среброто например. Причината е, че чрез подаряването на нещо скъпо, детето ще го приеме като истински скъпоценно и ще го обикне и пази още повече.

Но за да не е само талисман, поставен в красива кутия, може да се създаде история около него. Ако от сребърната бижутерия сте избрали сладко коте, куче или пък мече, то нека да има специални сили. При подаряването разкажете на детето, че щом вечер стане тъмно, животното става амулет. Чрез магия той се превръща в пазител и ще спомогне само за най-прекрасните сънища.

Друга възможност е да се подари сребърна гривна с талисман еднорог. Те също може да са обгърнати от мистика. Имайки и давете бижута от Viano, те могат да дават магични сили на всеки, който ги носи. Да бъде по-смел, да знае, да се забавлява – всякакви суперсили, които ще помогнат на детето да развие характера и личността си, за да се превърне в уверен голям човек.

Истината е, че за да подариш на дете подарък, развиващ въображението му, то трябва и това на възрастния да поработи. Преплетени през призмата на приказките, всеки талисман, гривна или синджир може да бъде не просто украшение. То ще му обрисува невероятен свят, в който детето да е главен герой.

Google+ Comments

Back To Top