Семейно

Песни и танци за деца

Деца! Всеки, който ги има у дома няма как да не знае любимите песнички, които звучат постоянно на риплей. За мъниците това е истинска наслада за сетивата, която им помага да запомнят фрази, да изграждат музикални и танцови умения. Но за родителите е като китайско мъчение, което няма край.

За да разнообразите малко арсенала си от песни, ви споделям и един от популярните канали, в който са адаптирани редица забавни мелодии. Може да ги откриете на различни езици, но аз винаги избира българския – за останалите има време да се научат. Каналът се казва „Hey, kids” и е добре анимиран. Заедно със забавните текстове и мелодии, има танци и движения, които спомагат за изграждане на по-добрата координация на децата.

В канала може да откриете песни по тематика – за Великден, Коледа, приказни или по-популярни. Според мен целият арсенал на „Hey, kids” е около и над 200 мелодии, което си е голямо разнообразие. Може да пуснете плейлиста и детето дори само да си избира това, което му допада.
Оставям ви и линк, ако искате да се впуснете в света на детското забавление. Надявам се, че подобна информация ви е полезна и разнообразява ежедневието ви с мъниците.

Ето тук са и всички песничи, които може да откриете: https://www.youtube.com/@HeyKids_bg/featured

Нашата любима е за фермера с куче на име Бинго, а вашата?

Google+ Comments

Back To Top