онлайн детски магазини
За това да си родител

Детските магазини по време на пандемията

Ако и вие, като нас, сте останали с детето затворени по време на пандемията, то тогава със сигурност сте разгледали поне 5 магазина онлайн за детски играчки, защото вашите вече са му омръзнали. А всички знаем огромната необходимост, децата да бъдат забавлявани. Какво ми направи впечатление при онлайн магазините за детски играчки?

На първо място, всички бяха тотално неподготвени с наличности на всички артикули. Освен това, нямаше достатъчна информация за играчките, големината им, какво включва, за каква възраст деца са подходящи и тн. От всичко обаче най-лошо впечатление ми направиха онези магазини, които изобщо не можеха да се справят със собствените си магазини и след като съм направил поръчка трябваше да им звъня, за да ги подканя да я обработят и да ми пратят играчката. В Struma.bg попаднах на материал, в който са наблегнали на идеята, че бизнесът се нуждае от промяна. Е, няма как да съм по-съгласен – бизнесът наистина се нуждае от промяна, особено от дигитална.

Детските магазини на живо са като малки кралства пълни с всякакви артикули, полезни и забавни. Онлайн обаче това усещане го няма, даже ти остава един лош привкус, че тези хора явно не се справят добре с дигитализацията. С най-добри чувства бих искал да им отправя някои препоръки, които най-вероятно ще им помогнат да се сдобият с повече клиенти за електронни поръчки.

На първо място това е нуждата да се обучи персонала да работи добре със системата, ако тя е прекалено сложна, мисля че е възможно да се направят по нея дори и на вече създаден уеб сайт. След това е много важно да има качени всички продукти и то във всичките им разновидности, размери, цветове и тн. Иска ми се, детските магазини да започнат и да държат по-големи наличности, но това е малко странична препоръка. Така следващия път, когато гледаме малчуганите вкъщи, ще имаме богат избор с какво да ги забавляваме.

Google+ Comments

Back To Top