Новинки

Непредвидените ремонти и помощ от CrediNet

CrediNet беше спасителното ни въже в една много неприятна ситуация, която щеше да ни причини съществени финансови затруднения.

Лятото премина повече от чудесно. Посетихме две нови държави за нас, бяхме на музикален фестивал и видяхме значително количество природни забележителности в страната, които оставиха в съзнанието ни прекрасни спомени и много топлина. Морето отново беше приказно и релаксиращо в топлата прохлада на горичката до Арапя, а културите, с които се запознахме, се надявам да ни обогатиха завинаги.

И така, след това динамично и наистина страхотно лято, банковите ни сметки драстично олекнаха. Така, когато се прибрахме една вечер след работа и намерихме апартамента си потънал във вода, се притеснихме. Първоначалната ни реакция беше свързана с това за покъщнината ни, последва притеснение за щетите, които сме нанесли на съседите и най-накрая за цената на ремонтните дейности.

Оказа се, че освен ремонта по опропастения ни паркет ще се наложи да къртим и банята, тъй като една от тръбите се е спукала и е направила това наводнение. Започнахме да пресмятаме разходите, които ще ни се наложи да направим и съвсем логично стигнахме до извода, че остатъка от спестяванията, които имаме, няма да ни стигнат, за да покрием ремонта. И ето, че решихме да изтеглим бърз кредит.

Аз знаех, че обикновено институциите, които отпускат бързи кредити подлежат на регистрация и контрол от страна на БНБ, а след като проучих вариантите се убедих, че трябва да се възползвам от услугата на CrediNet, която предлага изцяло онлайн бързи кредити. Нямахме много свободно време, а и искахме да приключим с неотложния ремонт възможно най-бързо. Така че никой от нас не искаше, а и нямаше възможност да се занимава с излишна бюрокрация, която единствено щеше да ни изнерви още повече. Ето защо проверих легитимността на онлайн кредитите от CrediNet. Оказа се, че и е изцяло онлайн кредит, продукт на Микро Кредит АД, която съществува на пазара от 2012-а година и притежава удостоверение от БНБ за упражняване на дейността си, както и удостоверение за администратор на лични данни.

Кандидатстването се осъществи изцяло онлайн, парите избрахме да ни ги преведат по банкова сметка, като можехме да избираме още дали да не ги вземем от един от 70-те локални офиси из цялата страна на MicroCredit или от обектите на EasyPay. Изплащането на кредита може да се случи в рамките на 30 дни, като се възползваме от 0% лихва, срещу заплащане на административна такса, или в срок от 3 до 12 месеца за възможни суми от 200 до 3000 лева.
Така бързо, лесно и без бюрократични бавения, успяхме да получим бърз кредит онлайн и да покрием разходите по непредвидения ремонт на апартамента ни.

Google+ Comments

Back To Top