Семейно

Провери ли се?

Какво знаете за себе си? За годините на своето съществуване сигурно сте изследвали характера си и знаете нрава си. Това е чудесно, защото показва развитието на душата и извисяването на духа.

На фона на този идеализъм обаче, идва ред и на една тема. Нея често я пропускаме в забързаното ежедневие и се връщаме, чак когато имаме проблем. Това е здравословната.

Съвсем в началото на текстовете ми за 2023-та година апелирам към направа на редовните профилактични изследвания! Както си обещавате да отслабнете, да започнете да спортувате, да смените работата, така е редно и да отделите не повече от час за здравето си. В него просто трябва да отидете в най-близката лаборатория и да ви вземат кръв. До няколко часа след това ще имате резултати и ще може да се консултирате с личен лекар или специалист.

Повярвайте ми, това може да ви спаси живота! Както и да осигури спокойствие на близките ви. Помислите си.

Казвам го от опит, защото аз направих своите изследвания. Оказа се, че имам нисък хемоглобин, но не от липса на желязо, а и от витамин B12. Въпреки че не съм вегетарианка, се оказа, че имам липси. Сега вече започнах тяхното попълване с таблетки и правилна диета. Това ми докарваше депресивни състояния, умора и отпадналост. След предприемане на лечението, вече съм много по-добре и със светли мисли, че най-хубавото ми предстои.

Google+ Comments

Back To Top