Новинки

Тримери за трева и зелената детска площадка

След като се оженихме, със съпруга ми заживяхме в къщата на родителите му, която се намира на прекрасно място извън града. Децата ни се родиха и имаха възможността да се радват на прекрасен двор с мека и безопасна трева за игра. Поддръжката ? ставаше лесно с помощта на тримери за трева.

Когато дойде време по-голямото ни дете да започва училище, взехме решение да се преместим отново в града, за да им бъде по-удобно на децата. Така и направихме. Блокът, в който имахме апартамент, се намираше на приятно място, близо до магазини и заведения, но прилежащите площи бяха занемарени. Искахме да осигурим по-голяма свобода и социализация на децата си, като се преместим в града, но не искахме да ги лишаваме от уюта на тревните площадки за игра. Ето защо се въоръжихме с лопати, смеси за трева и разбира се – тримери за трева.

Когато започнахме да обработваме прилежащите площи, за мое най-голямо учудване, голяма част от съседите също се включиха и помогнаха. Когато дойде време поникналата тревичка да бъде обработена с тримери за трева, много от комшиите започнаха да ме разпитват за машинката. На един му трябвало за градината на село, на друг за вилата, на трети – за да помага за поддръжката на детската площадка.

Насочихме ги към Зелена линия, защото не е имало тримери за трева, косачки за трева или барбекю за градина, от които да не сме били доволни, след като сме си ги поръчали от там.

Бях изключително доволна, че децата ми получиха, дори в градски условия, удобството да могат да играят на истинска трева. Зелената площадка стана истински хит сред малчуганите и върху нея до днес са се провели десетки футболни, волейболни турнири, народна топка, федербал и всички други игри, за които можете да се сетите.

Ето, че не е нужно много, за да постигнеш нещо прекрасно – трябват ти няколко ентусиасти, подходящо място и тримери за трева.

Google+ Comments

Back To Top