Новинки

Запазете пламъка на семейното огнище

Подобно на всеки скъпоценен дар и семейното огнище се нуждае от сериозни грижи, опазване и сплотяване. Всеки, който си мисли, че е трудно да създадеш семейство

Пламъка на семейното огнище

в наши дни, трябва да знае, че това е само увертюра към същостта на трудностите. Да успееш да изградиш дом и семейство, да го съхраниш и да не изгубиш индивидуалността си в него е наистина трудната задача.

За да успеем да се научим да правим всичко това първо трябва да изучим причинно-следствената връзка. Първо се започва със интереса и запознанството, след него следва пламенното влюбване, което прераства в изпепеляваща любов. Любовта от своя бавно, но сигурно се изпарява и на нейно място се появява спокойната обич и привързаност. Но всичко това е напълно безсмислено, ако всяко едно от тези усещания не е съпроводено от неизвестното чувство Х, което е решението на уравнението на доброто семейство, а именно – уважението. Ако имате някакви съмнения, можете да го запомните от нас – уважението на двамата партньори е разковничето на успешния брак и разбирателството в семейството.

Google+ Comments

Back To Top