Новинки

Да изберем подарък за бъдещи родители

Познавате ли някоя двойка, която скоро ще се сдобие с малко мъниче в пелени? А искате ли да им подарите нещо хубаво, което да запомнят и да им е полезно едновременно? Спокойно, идвам на помощ. Ще ви издам кои са най-добрите подаръци, които може да вземете на едно бъдещо семейство.

  1. Бебешки дрешки или други бебешки дрънкулки – знам, че всички го правят, но вие бъдете по-креативни. Вземете такива дрехи, които да са малко по-големи и детето да може да ги носи като поотрасне. Така не рискувате да вземете нещо с по-малък размер или да има толкава много други дрехи-подаръци, че да ги израсте преди да стигне до вашите. Същото важи и за играчките – купувайте за по-големи малчугани. Така или иначе малките деца само спят и ядат, по-дейни стават в последствие 😉
  2. Красива рамка за снимки или голям албум. Бъдещото семейство може да ги използва за детето си, да документира новия етап в живота си или да запази на сигурно място спомените си отпреди да станат от двама на трима. Такива вещи винаги влизат в употреба.

BAYER-BOCK-ART-NOUVEAU-TEA-MOCCA-CUPS-a3. Нещо уникално за дома или за детето. И като казвам уникално, имам предвид да е наистина красиво и бутиково. Разгледайте магазините и изберете нещо. Ако не сте сигурни във вкуса си, вземете приятел с вас, който да ви консултира. В арт магазините има страхотни дизайни на чаши и различни сервизи. Продават се прекрасни картини и какво ли не. А ако съвсем не се чувствате сигурни в избора си, попитайте или семейството, за което е подаръка, или някой много близък техен роднина/ приятел, който да ви насочи.

4. Ненадминато преживяване. Вземете детето за няколко часа и идете на място, където се организират игри. Хем то ще се забавлява, хем родителите му ще останат за малко насаме и ще могат да си починат. Направете интересни снимки от прекарването – цирк, лунапарк, плейрум, кино, детски център и т.н. След това оформете снимките по интересен начин и ги подарете на младото семейство.

Лично аз не препоръчвам да взимате подаръци от рода на бебешки дневници, книги за отглеждане на деца, домакински уреди, пердета, олекотени завивки и т.н. Малко е банално, пък и това са неща, които семейството само да си избере. Разбира се, винаги съществува възможността да попитате своите приятели какво желаят да получат, но така се губи моментът на изненадата. А е толкова по-хубаво да им подарите нещо уникално.

Google+ Comments

Back To Top