Новинки

Как да върнем мъжа вкъщи?

Здравейте, приятели! Със сигурност днешната тема е близка на много от вас – дали заради това, че е лично преживяна, или защото в близкия ви приятелски или семеен кръг тя е била или в момента е на дневен ред. Напрегнатият, изнервен и труден живот, който живеем, безспорно удря и по отношенията в семейството, изхабява ги бързо и често се стига до момента, в който отношенията стават непоносими и единият от двамата съпрузи решава да потърси трайно спокойствие или разнообразие извън дома. Е, днес ще се спрем на варианта, когато това е мъжът. И ще се опитам да ви дам някои съвети за това, как да му помогнем да намери пак пътя към дома.

На първо място много е важно да не отпускате безпомощно ръце и да си задавате въпроса нужен ли ви е такъв мъж, който търси лесното и при първия проблем избира да се спаси при друга жена. Може би първият въпрос, който трябва да си зададете е: дали пък вие сте му отделяли необходимото внимание и не сте престанали да се отнасяте към него като към мъж. Защото нека не се заблуждаваме – много често това е една от главните причини мъжете да започнат да гледат към други жени.

Ако след всичко това, вие решите, че той е човекът, с който искате да продължите и искате да си го върнете, трябва да започнете да се борите за това. Като начало е добре да стопирате паниката. Колкото по-бързо го направите, толкова по-бързо ще се успокоите, ще се върнете към нормалния си начин на живот, ще обърнете внимание на външността си и ще се превърнете в привлекателната жена, която мъжът ви е харесал. Направете генерална промяна – не се притеснявайте от екстравагантни решения и в облеклото, и в прическата. Обновете гардероба си, сменете стила си. Накарайте го да ви преоткрие.

Не се опитвайте да прибягвате до обичайните методи в такива случаи – като магии, психически тормоз на другата жена и т. н. Те няма да ви отведат до нищо хубаво. Действайте грамотно и разумно.

Намерете начин да поговорите с мъжа си спокойно и разумно. Опитайте се да разберете защо е постъпил така. Без обвинения, без обиди и викове. Да се правите на жертва, не е печеливша позиция – нито пред съпруга ви, нито пред приятели. Бъдете енергична и весела. В подобни случаи най-печелившият образ е този на интересна жена, която се бори за любов и щастие.

Ако наистина е останал смисъл да бъдете заедно, бъдете сигурна, че всичко това ще бъде оценено. Успех!

 

Google+ Comments

Back To Top