Новинки

Семейни комедии у дома

Знаете ли кое е времето, прекарано със семейството ми, което обичам най-много? Когато гледаме семейни комедии заедно. Това са онези комедийни филми, които сабират цялото семейство заедно вечер, за да си прекарате хубаво и да се смеете с глас. Ситуациите на екрана са или страшно смешни и нереални, или са толкова реалистични, че винаги можете да се припознаете с някой от героите. И в двата случая формулата е успешна.

Хубавото е, че филмите са подходящи като съдържание за цялото семейство и няма нужда да се притеснявате, че детето ви може да види нещо неподобаващо за възрастта си. А когато има такива кадри, тогава е упоменато предварително и е посочена препоръчителната възрастова граница.

Нека ви преоръчам няколко класики в този жанр: „Бащата на булката“ 1 и 2, „Запознайте с нашите“ 1 ,2, 3, „Сам в къщи“ и много други. И една подобна комедия, която гледах наскоро у дома – „Семейство Милър“. Филмът е много добър, у дома от доста време не се бяхме смели така. Актьорският състав също е много подходящо подбран. Нека предупредя обаче, че има едно-две места, които не са подходящи за много млада аудитория, така че внимавайте. Филмът обаче наистина си струва.

 

Google+ Comments

Back To Top