Новинки

Да помечтаем в златно

We all dream in gold… под такъв надслов ще се проведе вечерта на Оскарите през 2016-та година. Като казвам Оскари обаче, не бързайте да се радвате. Не са чак толкова скоро, колкото би ни се искало. За дата на едно от най-грандиозните събития е определен 28 февруари, което е неделя. На пръв поглед звучи добре, но си спомням как през 2015-а имах желанието да изгледам цялата церемония, а я излъчваха в 3 часа през нощта наше време. След това бях на работа, така че постъпих разумно, пропуснах излъчването на живо, легнах си и се наспах.

Тази година все още не знам дали ситуацията ще е същата, но се надявам да не бъде (…въпреки де знам, че часовата ни разлика с Америка няма как да се промени).

Иначе прогнозата ми е, че тази година ни очакват интересни номинации. Признавам си, че още не съм гледала новия филм по „Междузвездни войни“, но съм убедена, че ще е класиран в различни и много категории. Предвиждам да се очертае като Хита на вечерта. На трейлърът към Оскарите различавам също филма „Марсианецът“ с Мат Деймън, както и последния Джурасик Парк. Забелязват се и други кадри, но не са ми от познати продукции. Вие разпознавате ли някоя от тях?

Между другото водещ на церемонията тази година ще бъде комедиантът Крис Рок. Имам големи очаквания за неговото представяне 🙂

Google+ Comments

Back To Top