Новинки

Инвестирайте в бъдещето!

В трудното ни ежедневие, особено за семейства с деца, се чудим как да направим така, че да оставим стабилно наследство, подсигурим финансово поколението си, но и да си осигурим спокойни старини. Все по-често чета за различните начини да се инвестира в бъдещето и признавам, че идеите не са никак лоши. В зависимост от възможностите на всяко едно домакинство предлагам и вие да обмислите предложенията:

Инвестиции в ценности. Това е безспорно е традиционният начин, изпитан от бабите и дядовците – купуват се златни и сребърни накити. Лично аз съм имала към… зестрата си, така да кажем, златни монети и бижута. При нужда мога да ги използвам, тъй като цената на благородните метали е била винаги по-висока и сравнително независима. Днес много семейства трупат ценни вещи като картини, стари книги, старинни оръжия и други, които с времето ще стават все по-ценени и по-ценени, с което ще нараства и цената им. Елементарно.

Инвестиции в недвижимо имущество. Покрай банковата криза през изминалите месеци много хора побързаха да изтеглят спестяванията си. Един от сигурните начини да ги запазят е да ги вложат в покупката на недвижимо имущество. Цените на апартаментите, които допреди време, отново след криза в сферата на икономиката, бяха поевтинели, сега отново бележат ръст. Така че, ако смятате да инвестирате в къща или апартамент, което неотменно ще остане много добро наследство за децата ви и с потенциал на добър източник на доходи в бъдеще, побързайте, преди цените да са се повишили повече.

4 RСемейна фирма. Идеята е отлична за семейства, които притежават нужния опит и начален капитал. И, разбира се, нюх за бизнес и умението да насърчават децата си да поемат професионалното си развитие в тази насока, за да го наследят и доразвият. Дълготрайни са инвестициите в лозарството и създаването на органични продукти. Не малко семейства отварят и малки търговски обекти, пекарни и ресторанти за по-скорошни печалби. Други варианти са фризьорски салони за домашни любимци, организиране на събития, рисуване на керамика и текстил, шивашко ателие и т.н. и т.н.

А вие как смятате да инвестирате в бъдещето?

Google+ Comments

Back To Top