Новинки

Новата партия БНО и промяната, която очакваме

promyanaХора като ректора на УНСС – Стати Статев и неговата пълна наглост и неуважение към окупиращите студенти, хора като Орешарски, Местан, Сидеров, Борисов и почти цялата ни днешна политическа свита, трябва да бъдат чисто и просто изритани от властта. За жалост, невежеството на няколко милиона бедни избиратели още ги държи на топлите им депутатски места, а „интелигентния материал“  от години се рои на Терминал 2, и едва ли скоро ще реши да завърне.

Истината е, че колкото по-малко мислещи хора оставаме тук, толкова по-тежка ще е задачата ни да възстановим нормалността в тази държава. Преди няколко дни гледах по ТВ7 интервю с Георги Георгиев – млад човек, който наскоро е основал и оглавил нова партия – БНО. Честно казано, успя да ме впечатли с директното си говорене и разгледах сайта на партията, където са вписани позициите на партията – Българско национално обединение.

Някои от тях са българското семейство, култура и традиции, които в голяма степен забравихме по време на прехода, докато (много от нас) животински се бориха за постовете и оцеляването си в преломните времена. Също така – промяна на конституцията, изборния закон, закона за референдумите, който да даде повече власт на народа, закона за съдебната система, полицията и други. Всички знаем, че тези реформи отдавна трябваше да се направят, но бяха дълго отлагани , и ще бъдат, защото така е в интерес на управляващата класа.  А тя е безскрупулна. И ще си остане такава, докато не я променим.

Дано идеята на БНО си остане чиста от влияния и неясни финансирания, и този път ако повярваме и подкрепим – да си заслужава.

Google+ Comments

Back To Top